Hajós Aliz fanclub

Hajós Aliz

Hajós Aliz

2014. szeptember 19. - Az a lány

image.jpgSziasztok ez egy rajongoi klub Hajos Aliz harcmuvesz es roplabdas olimpiai bajnoknak es modellnek

1999-ben szuletett es mar ekkor elkepesztoen szexi volt. Ezutan elkezdett kungfu es thaimiatosz harcmuveszetket folytatni:)) aztan 2012-ben felfedeztek es modell lett, volt az Sexiness cimlaplanya, es szerepelt a Superskinny reklamjaiban, iden pedig a Herkules cimu filmben lathattuk, ahol Palvin Barbar dublorje volt, mikor annak nem fekudt az igezoen nezes. Iden felkertek a Victoria's Secret showra ís, amit sajnos az olimpiara valo keszulodes miatt le kellett mondania :( de a Swimwear TIssue felkeresere igent mondott, ami nagyon jo hir az Alizaknak (Aliz fanjai). Es vegul itt egy kis interju kedvencemmel:

En:Aliz, dobjad ma' ki! (Repulo almacsutka)

Aliz: Szart! (Elkap) Reflexek!Hali születése óta hihetetlenül szexi természetű és mil rajongói nagyon szeretjük, mivel tökéletes és csodálatos kiváló sportokban ami nem mindenkiről mondható el aki modellkedik

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hajosalizrajongoiklub.blog.hu/api/trackback/id/tr796712779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a lány 2014.09.20. 09:35:12

Majd komizzatok ha jó lett

vébermester 2018.02.19. 02:55:41

én ezt így négy évvel később totál lájkolom, először elindultunk felgyújtani mindent, de aztán rájöttünk, hogy magadról írtad, de akkor már késő volt és inkább mindent felégettünk mégis. szépvolt :)
süti beállítások módosítása